Toneelvereniging Steeds Beter

  • groepsfoto1-kleiner.jpg
  • Het huis van tante Agaat. 131site.jpg
  • groepsfoto-groter.jpeg
  • foto-kabouters.jpg
  • iedereen-LandVanAndersom.jpg
  • home1.jpg
  • home2.jpg
  • home3.jpg

Jubileumvoorstelling 2016

Weet je wat mijn moeder altijd zei?
“Het leven is een feestje, maar je moet zélf de slingers ophangen”.
 
En dat is precies wat toneelvereniging Steeds Beter heeft gedaan met het blijspel “Moeder zei altijd…”!
Drie keer hebben we dit toneelstuk (geschreven door Harry Smits) opgevoerd; van vrijdagavond 11 november t/m zondagmiddag 13 november. De twee avondvoorstellingen speelden we voor een uitverkochte zaal, op zondagmiddag was de zaal voor zeker twee derde gevuld. Gelukkig beloonden de bezoekers ons na elke voorstelling met een daverend applaus!

Het feit dat Steeds Beter dit jaar 70 jaar bestaat, konden we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om die reden kozen we een stuk met een grote cast; vrijwel al onze spelers stonden op het toneel. Het was verder een speciale voorstelling door de muziek. Zo was er de solo gezongen door Marijke Linde en een heuse polonaise.
Ook anders dan anders was de tombola op vrijdag en zaterdag. Voor slechts 50 cent per lot kon men kans maken op allerlei grote en kleine prijzen.

Dankzij onze sponsoren (zie elders op deze website) en de opbrengst van de Rabobank Clubactie konden we extra aandacht besteden aan het decor. Hoewel, extra aandacht... Onze vaste bezoekers weten dat we altijd al grote zorg besteden aan het decor, maar nu konden we met nieuw materiaal en nieuwe onderdelen werken, dankzij de extra inkomsten. Daar zijn we uiteraard heel erg blij mee.

Tot slot kreeg de jubileumvoorstelling een feestelijk tintje door de aanwezigheid van waarnemend burgemeester Bas Verkerk. We voelden ons zeer vereerd dat de heer Verkerk op vrijdagavond het publiek welkom wilde heten en de voorstelling bijwoonde.

Wij, de spelers, zullen ongetwijfeld nog een tijdje nagenieten van de jubileumvoorstellingen. En wij hopen u volgend jaar weer te mogen begroeten!

Nieuws

En weer was het prijs op het Eenakterfestival!

Prijs voor Steeds Beter in Baarn

Een bijzondere uitreiking!

Warner Belger krijgt Chapeaupenning

Rabobank Clubactie

Steeds Beter bedankt u en de Rabobank!