Onze leden

Hans is bestuurslid en tevens spelend lid.

Hans Frederiks

Voorzitter

Bianca de Jong

Lid

Hans van Doorn

Lid en decorbouw

Marijke is bestuurslid en tevens spelend lid.

Marijke de Wilde

Penningmeester

Anneke Iseger

Lid en PR

Anke is bestuurslid en tevens spelend lid.

Anke van Doleweerd

Secretaris en PR

Myrthe van Schaik

Lid

Martin van Weelden

Lid - Decorbouw

Warner is sinds 1967 lid van onze vereniging.

Warner Belger

Lid

Cindy Donselaar

Lid

In memoriam Bert Blankensteijn

In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 januari is het doek gevallen voor onze onvergetelijke toneelvriend Bert Blankensteijn.

Bert-Blankensteijn

Vele tientallen jaren was Bert lid van toneelvereniging Steeds Beter. Het vaste publiek herinnert zich ongetwijfeld zijn glansrol als ‘Napoleon’ in het toneelstuk ‘Een beeld van een man’.

Bert wist echter met zijn prachtige mimiek van elke rol iets bijzonders te maken. Daarnaast was hij met zijn vriendelijke en zorgzame karakter overal een graag geziene gast. De laatste paar decennia was hij vooral te bewonderen in het zogenaamde Seniorentoneel. Samen met Els Verzuu, Anneke Iseger en Warner Belger bezorgde hij het oudere publiek met zijn mooie welluidende stem, humor en improvisatietalent vele malen een heerlijk uurtje waarin iedereen even zijn zorgen kon vergeten.

‘Napoleon heeft zijn laatste veldslag verloren,’ aldus oud-voorzitter Martin van Weelden, ‘maar verdient van ons een standbeeld.’ Wij koesteren de mooie toneelmomenten die we met hem hebben gedeeld. Bert is 84 jaar geworden.

We blijven aan hem denken:  alle leden van de toneelvereniging Steeds Beter