Ook voor u?

decor

Ook u bent van harte welkom!

U kunt betrokken raken bij onze vereniging door lid of donateur te worden, mee te spelen of door te helpen bij het voorbereiden van de uitvoeringen.
Als donateur van Steeds Beter geeft u de oudste (en op dit moment enige) toneelvereniging in de gemeente De Bilt een welkom steuntje in de rug.
Als lid kunt u meespelen met de voorstellingen (na eerst auditie te hebben gedaan).

Lees meer over donateur worden

Leden
Wil je als speler, grimeur, kostuumontwerper, decorbouwer of licht- en geluidsmedewerker een bijdrage leveren?
Wij zoeken voor onze voorstellingen mensen die het leuk vinden met zijn allen iets op de planken te zetten. Jong (vanaf 18 jaar) of oud, ervaren ofnieuwkomer; het maakt niet uit als je maar enthousiast bent en graag op een goed niveau een toneelstuk neer wilt (leren) zetten.

Let op; mannelijke acteurs (van alle leeftijden, maar vooral jonge acteurs) en actrices in de leeftijd van circa 20 tot 40 jaar zijn zeer welkom. Voor oudere actrices geldt momenteel echter een stop, omdat deze leeftijdscategorie binnen onze toneelvereniging oververtegenwoordigd dreigt te raken. Deze leeftijdsgrenzen gelden uiteraard niet voor kostuumnaaiers en decorbouwers en dergelijke.

Theater Het Lichtruim

Onze voorstellingen worden voornamelijk in theater Het Lichtruim gegeven.

Sponsors embarassed

Wilt u aan ons publiek een commerciële boodschap kwijt of draagt u de cultuur in onze gemeente een warm hart toe? Of misschien wilt u gewoon uw naam verbinden aan de langst bestaande toneelvereniging in de gemeente De Bilt? Wat uw redenen ook zijn, wij waarderen het zeer als u sponsor voor een bepaald gedeelte (licht, geluid, decor, zaal, kleding, regie, …..) wilt zijn of wilt optreden als algemeen financieel sponsor.