In de uitverkochte theaterzaal van Het Lichtruim in Bilthoven trad op 23 en 24 maart onze toneelvereniging op met de komedie  ‘Huis te koop’. Het door Tonneke van der Sluijs geregisseerde en door Anneke Iseger geschreven toneelstuk werd in vlot tempo voor het voetlicht gebracht.

Te Koop
Blanca en Gijs hebben hun huis te koop gezet en ook op de zoveelste Open Huizen Dag komen er geen belangstellenden langs voor hun woning. Ze zijn intussen wel druk bezig met het opruimen en inpakken van spullen. Ze komen ook oude fotoalbums tegen, waaronder hun trouwalbum. Dat leidt natuurlijk tot het ophalen van zoete herinneringen. Dan komt er eindelijk een stel aan de deur dat interesse in het huis lijkt te hebben. Maar is dit wel zo? En wat heeft Kees, de broer van Gijs die jarenlang bij hen in huis heeft gewoond hiermee te maken? Verder is er nog iets met een buurvrouw die Blanca en Gijs dringend wil spreken, en ook nog iets met een soort erfenis van ene tante Lucy die in het nieuwe bedrijf ook nog tot leven komt. ‘Huis te koop’ is een komedie met spanning en veel onverwachte wendingen.

Bron: Vierklank- Groenekan

huis-te-koop
huis-te-koop

Verrassend optreden

De toeschouwers genoten van een komedie met veel spanning en tal van verrassende elementen in een prachtig decor.

Cast-huis-te-koop

De cast van het in maart uitgevoerde toneelstuk ‘huis te koop’.

 

Onze vereniging zoekt nog steeds enthousiaste personen die het leuk vinden om onder de regie van een ervaren regisseur regelmatig een rol in te studeren en op de planken te brengen.