Klucht over liefde en overspel was succes 
Op vrijdag 4 en zaterdag 5 april 2014 brachten we voor een (bijna) volle zaal het door Frits Blankensteijn geregisseerde kluchtige blijspel ‘Privé voor twee’. Het publiek schoot voortdurend in de lach om de vele komische situaties en gaf onze zeven spelers na afloop een staande ovatie!

Deze kluchtige komedie speelt zich af in een luxe flat. De bewoonster heeft zeer vrije opvattingen over huwelijk en trouw. De flat wordt betaald door haar twee minnaars. Zoals in een klucht betaamd, weten de beide heren niets van elkaar en hun gezamenlijke liefde. Dit is geen probleem, want zij bestuurt de ‘dienstregeling’ op een zeer intensieve manier. Tot de dag dat onvoorziene omstandigheden de planning in de war schoppen. Met kunst en vliegwerk en met behulp van haar zus en de enigszins drankzuchtige echtgenoot tovert ze voor haar beide geliefdes acceptabele alibi’s uit de hoge hoed. De ware echtgenotes van onze vrienden komen ook achter het adres en eisen een verklaring van hun aanwezigheid. Tja, dan worden de alibi’s tamelijk onoverzichtelijk,.

Bron: toneelcentrale

privé voor twee

De cast van het in maart uitgevoerde toneelstuk ‘privé voor twee’.

 

Onze vereniging zoekt nog steeds enthousiaste personen die het leuk vinden om onder de regie van een ervaren regisseur regelmatig een rol in te studeren en op de planken te brengen.

Onze voorstellingen zijn te zien in het “Theater Het Lichtruim”. 

Klik op het logo voor de agenda en meer informatie.

theater lichtruim