Op vrijdag 13 en zaterdag 14 november 2015 speelde Toneelvereniging Steeds Beter uit De Bilt in Het Lichtruim in Bilthoven een komedie van Carl Slotboom: ‘Pension van lichte zeden’. Er was beide avonden sprake van een uitverkochte zaal en zowel het publiek als de uitvoerenden genoten.

Bron: De Vierklank - Groenekan

Een uitverkochte zaal op vrijdag en een bijna volle zaal op zaterdag. Het publiek heeft genoten van Cor, zijn vrouw Betty en zijn broer Kees die onverwacht een pension moeten runnen terwijl ze lekker op vakantie denken te gaan. Als er opeens een vreemde dame met haar zoon in de kamer staat, die beweren dat ze hebben gereserveerd, wil Betty hier het fijne van weten en belt haar vriendin. Deze vertelt dat het huis een vegetarisch pension is, tevens centrum voor spirituele levenshouding. Om geen problemen te veroorzaken, besluiten Cor en Betty niets tegen de gasten te zeggen en te doen alsof zij de bewoners zijn.
Wanneer er dan echter gemasseerd en gemagnetiseerd moet worden, beginnen de problemen pas goed.
Als u erbij was, weet u dat alles uiteindelijk op zijn pootjes terechtkomt. En als u er niet bij was, heeft u een gezellige toneelavond gemist!

Pension-van-lichte zeden
pension-van-lichte zeden

De cast uit het in november 2015 uitgevoerde stuk ‘Pension-van-lichte zeden’.

 

Onze vereniging zoekt nog steeds enthousiaste personen die het leuk vinden om onder de regie van een ervaren regisseur regelmatig een rol in te studeren en op de planken te brengen.

Onze voorstellingen zijn te zien in het “Theater Het Lichtruim”. 

Klik op het logo voor de agenda en meer informatie.

theater lichtruim